MOA MICRONEEDLING I PLASMA PEN


Microneedling tretman podstiče proizvodnju kolagena i povećava prokrvljenost kože čime se postižu rezultati poboljšanja izgleda kože i tonusa kože te ona postaje zdravija i sjajnija. Ova tehnika je pronašla široku primenu kod uklanjanja bora, ožiljaka nastalih od akni, uklanjanja strija, pigmentacija kao i lečenja stanja alopecije.

Plasma Pen tretman је revolucionarna neinvazivna metoda za savršeno podmlađivanje lica i tela. Omogućava postizanje rezultata uporedivih sa rezultatima estetske hirurgije. Koristi se za nehirurško podizanje očnih kapaka, zatezanje kože vrata, uklanjanje bora na licu i strija; zatim za uklanjanje ožiljaka od akni kao i postoperativnih ožiljaka.

AKCIJA

Individualna obuka za PLAZMA PEN i MICRONEDLING po ceni grupne obuke

KOME JE NAMENJENA EDUKACIJA?

Za sve polaznike koji imaju želju da se upoznaju sa microneedling i plasma pen tehnikama, MOA Academy ima zadatak širenja znanja i stručnog osposobljavanja kroz teorijski deo (anatomija i fiziologija lica, osnovna i specijalna dermatologija, primena i delovanje tretmana) i praktičan rad na modelima uz nadzor edukatora koji je specijalizovan za tretmane lica i tela.

 

 

Edukacije su namenjene za potpune početnike ali i za kontinuirani razvoj kozmetičara.

 

 

Sav potreban materijal obezbeđen je u toku i posle edukacija.

KOLIKO TRAJE EDUKACIJA?

Trajanje jedne edukacije je dva dana, a nakon toga sprovodi se online edukacija u trajanju od šest meseci.

Pružamo znanje i savete o potrebnom materijalu i profesionalnom alatu, preparatima i opremi, te mogućnost kupovine istih. Edukacije mogu biti grupne ili individualne, sve zavisi od vašeg izbora.

Uz stečeno znanje i veštine, nakon završene obuke dobija se sertifikat o učešću, a nakon uspešno položenog završnog ispita sertifikat MOA Academy.

Mi smo uvek tu za Vas kao podrška u daljem radu,edukacijama, opremi ili novostima iz sveta kozmetike.

Dodatne informacije i zakazivanje: lidijatesic@moa-academy.com

Dodatne informacije i zakazivanje: lidijatesic@moa-academy.com