ŠTA JE HEMIJSKI PILING?

Hemijski piling predstavlja jedinstveno rešenje za regeneraciju kože. Hemijskim pilingom se mogu tretirati različite regije tela i može se radititi:

hemijsi pilig lica ,
hemijski piling vrata,
hemijski piling dekoltea,
hemijski piling tela.

Svaki hemijski piling se obavlja u cilju otklanjanja:akni, dubokih i plitkih bora, hiperpigmentacije kao i proširenih pora.
MOA centar obavlja tretman hemijskim pilinom PRX-T33® poznate italijanske kuće WiQo Med.

Koja je cena hemijskog pilinga?

Hemijski piling – Cena zavisi od tretmana regije, zato je neophodna konsultacija sa našim stručnim timom kako bi ste imali jasnu sliku procedure I očekivanih rezultata.

Šta sadrži PRX-T33® hemijski piling?

PRX-T33® hemijski piling predstavlja kombinacijau 33% tca vodonik peroksida h2o2 i 5% kodzik kiseline. Zahvaljujući ovoj kombinaciji nije agresivan kao trihlorosirćetna kiselina

Da li boli PRX-T33® hemijski piling?

PRX-T33® hemijski piling predstavlja bezbolan tretman. U toku tretmana možete osetiti blago peckanje čak možete imati i subjektivan osećaj topline tj. Zagrevanja, ali ovaj osećaj brzo nestaje.
Kod ove vrste tretmana nema ljušćenja kože i može se raditi u bilo kom delu godine što znači da nije fotosenzitivan a može se kombinovati i sa drugim esteckim tretmanima.

Da li mogu da radim hemijski piling radnim danima zbog posla? Da li ostavlja neke promene na koži?

Hemijski piling PRX-T33® možete raditi i u toku radne nedelje, jer i ako se pojavi blago crvenilo posle tretmana ono će nestati u najdužem roku od 60 min nakon samog tretmana, možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih smetnji.

Kome se preporučuje PRX-T33® hemijski piling?

Hemijski piling PRX-T33® se preporučuje svima koji imaju akne, strije različite debljine, seboroični dermatitis, mitisere, proširene pore kao i druge promene na koži.
Ukoliko je Vaša koža vrata, lica i dekoltea izborana, imate fleke, ožilje i slično i ukoliko je Vaša koža izgubila svežinu i tonus onda je hemijski piling idealna za Vas

Da li je potrebna priprema za hemijski piling PRX-T33® ?

Ne . Nije neophodna nikakva posebna priprema osim čišćenja lica koje svakako radimo pre samog tretmana u našem salonu.

Kada mogu očekivati prve rezultate hemijskog pilinga?

Već nakon prvog tretmana koža je sveža i glatka, podseća na pravu dečiju kožu. Pošto se radi dubinska stimulacija kože pravi efekti će ostati i nakon samog tretmana pogotovo ako je na koži bilo puno bora, akni, mitisera… Dobićete ujednačen i svež izgled Vaše kože.

Koliko piling tretmana je potrebno PRX-T33®?

U zavisnosti od porblematike kože I da li imate problem na koži vrši se individualni pristup svakom klijentu. Preporučen broj tretmana je oko3-5 u razmacima od 7 do 10 dana I poželjno je da se ista procedura ponavlja na svakih 6 meseci uz prethodne konsultacije.

Kome ne preporučujemo hemijski piling PRX-T33®?

Osobe kojima se ne preporučuje hemijski piling su:
• Trudnice i dojilje
• Osobe koje imaju alergiju na neku od komponenti pilinga
• Osobe koje imaju oštećenje na koži u vidu svežih rana I infekcija
• Osobe kojeimaju virusna oboljenja
• Osobe koje imaju neka virusna kožna oboljenja kao što je npr herpes
• Kao I osobe koje imaju jako osetljivu kožu I skone su visokim iritacijama kože

Ko može da koristi ovaj tretman? Da li mogu da koriste mušlarci ovaj tretman? Da li smeju deca ?

Da i muškarci I žene mogu koristiti tretman hemijskog pilinga, čak mogu koristiti deca I adolescenti.
Deca od 5- 12 godina mogu koristiti koristiti u procesu lečenja ožiljaka
Adolescenti (12- 25god ) mogu koristiti hemijski piling u procesu čišćenja kože od akni
Odrasli mogu koristiti za otklanjane pora, strija a kasnije posle 35 godine kao proces antiejdžinga I biorevitalizacije kako kože lica tako I kože tela.

Da li hemijski piling može da se kombinuje sa drugim tretmanima?

U zavisnosti od rezultata koji želite da postignete, a sa druge strane onoga što je Vašoj koži nephodno, napravićemo plan tretmana na osnovu konsultacija kao I potencijalnih mogućnosti koje mogu da se kombinuju sa pilingom.
Tretman hemijskim pilingom se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima. Microneedlingom, Micobladingom, Permanent Make Up-om, Lasersko uklanjanje tetovaže, Plazna Pen-om kao I porfesionalnim šminkanjem.

Microneedling galeriju slika MOA akademije možete pogledati ovde