Šta je trajna šminka?

Trajana šminka predstavlja jedan od metoda koji je omogućio svim poslovnim ženama da izgledaju uvek doterano. Postoje trajni metod šminkanja očiju, trajni metod šminkanja obrva i  trajni metod šminkanja usana .Osim Microbladinga  – iscrtavanja obrva koja spada u trajni metod šminkanja. Trajno iscrtavanje ajlajnera predstavlja ubacivanje pigmenta u kožu na ivicama oka. Trajnost boje koja se aplicira u kožu zavisi od regije  gde se aplicira.  U zavisnosti od tipa kože boja može da bude drugačija. Trajno iscrtavanje usana može se obavljati na ivicama usana ili kompletno bojenje usana.

Šta dobijam trajnom šminkom?

Trajnom šmonkom dobijate besprekoran I konstantan make up kojim ćete istaći svu Vašu lepotu. Prednosti ovog tretmana su što ne morate svakodnevno da se šminkate
Trajna šminka je pogodna za žene koje ne vole svakodnevno da se šminkaju ili za to nemaju volje ili smisla, a žele uvek da izgledaju lepo i doterano.

Contour Make-up ili trajna šminka oko očiju daje mogućnost:
• korigovanja sitnih nedostataka
• naglašavanja određenih crta lica kao što su obrve ili trepavice

Da li osobe koje su prošle hemoterapiju smeju da koriste trajnu šminku?

Osobe koje su prošle hemoterapiju I izgubile obrve I trepavice trajnom šminkom mogu vratiti samopouzdanje. Takođe I osobe koje imaju neki ožiljak koji žele da prikriju trajnom šminkom će rešiti taj problem.

Kakve su boje koje koristite?

Trajna šminka predstavlja jedan vid tetovaže jer se boja unosi pod kožu, ali za razliku od klasične tetovaže boja vremenom postaje svetlija I nakon 4 godine trajno nestane.
Moa salon koristi atestirane boje koje su priznate od svetske zdravstvene ogranizacije.

Da li je higijena salona bitna za trajnu šminku?

Da. Veoma je bitno kada odlučujete gde ćete radite trajni make-up da li je salon čist, jer su sterilni uslovi neophodni za rad. Sterilne igle I čist prostor su neophodni za trajnu šminku. Zato nemojte birati najjeftinije tretmane i salone.
Kada odlučujete koji salon trebate da odaberete, BIRAJTE KVALITET ,jer svakog jutra ćete se pogledati u ogledalo I morate biti zadovoljni sobom I svojim izgledom.
Cena trajne šminke koju ćete dobiti u MOA academy je najpristupačnija jer kvalite I iskustvo koje mi posedujemo je od presudnog značaja ako želite stvarno dobar izgled.

Kome preporučujemo trajnu šminku?

• Osobama koje imaju proređene ili retke trepavice, pa se tankom linijom , ajlajnerom na kapku oka ( ili/i ispod njega ) trajnom šminkom optički dobije gustia trepavica .
• Osobama koje imaju proređene obrve ili im obrve ne rastu na mestu koje bi bilo idealno za njihov oblik lica njima preporučujem Microblading.
• Osobama koje nemaju pravilan oblik usana, iscrtavanjem ivice usana dobija se željeni oblik usana, a moguće je uraditi i kompletno bojenje usana kojim bi ste dobili svakodnevno lep izgled usana bez karmina ili olovke.

U MOA salonu možete pored tretmana trajne šminke možete dobiti tretman microneedlinga, Plazma Pen, laserskog uklanjanja trajne šminke, tetovaža, hemijskog pilinga, šminkanja I microbaldinga