ISKUSTVA MICRONEEDLINGA

Prvi rezultati Microneedlinga su sveža i čista koža. Zategnutija koža se vidi već nakon nekoliko dana a pravi rezultati zategnute kože su vidljivi nakon 21 dana jer kolagenu je neophodno vremena da se absorbuje u kožu. Microneedling deluje još dve godine nakon tretmana a kao rezultat ima zdravu i zategnutu kožu lica. Pored Micronedlinga u MOA academy možete uraditi i trajnu šminku , microblading iscrtavanje obrva i plazma tretman

Za koje promene na licu treba koristiti Microneedling?

Ukoliko imate:

  • Ožiljke od akni
  • Bore
  • Hiperpigmentaciju delova lica
  • Bubuljice
  • Labavu kožu
  • Strije
  • Proširene pore

ŠTA JE MICRONEEDLING?

Microneedling je jedan od metoda antiedžing terapije savremenog doba, kojim se stimulišu aktivne ćelije. Sitnim iglicama se prodire u dubinu kože i na taj način podstičemo stvaranje tih aktivnih ćelija.

Ovakvom terapijom  može se postići efekat sličan onim kao kod laserskog tretmana.

Starenjem koža postaje suvlja i smanjuje se količina kolagena u njoj. Ukoliko želite da usporite proces starenja lica  i tela  neophodna je stalna regeneracija kolagena i održavanje  njegove količine u koži.

Osnovni cilj Microneedlinga je prvenstveno proces podmlađivanja  kože lica.

Podmađivanje se postiže povećanjem aktivnosti ćelija koje su odgovorne  za proizvodnju kolagena i hijalurona.

KOJA JE VELIČINA IGLICA ZA MICRONEEDLING?

U zavisnosti od vrste tretmana kao i u zavisnosti od regije na kojoj se vrši sam tretman microneedlinga iglicama moguće je podešavati dubinu prodora i ona je uglavnom od 0,2mm do 2mm

Ukoliko se terapija primenjuje preventivno onda se koristi minimalna dužina prodora iglice.  Dubina zavisi koji deo lica  ili tela se tretira i da li je preventivno ili ne.

Da li je Microneedling bezbolna terapija?

Microneedling je bezbolana metoda koja doprinosi sigurnom i efikasnom poboljšanju Vaše kože i smanjenju bora I ožiljaka.

Na koje delove tela može da se koristi Microneelding?

Ovaj tretman je pogodan za lice, stomak, strije, predao oko  vrata, dekolte bukvalno na sve delove tela jer stimuliše celije putem kojih  se koža podmladjuje.

Želite da izgledate mlađe i svežije pozovite odmah MOA centar da zakažete Vaš tretman, jer MOA academy je lider u obukama za  vrhunski tretman microbalding, shading ili kombinaciju oba, Plazma Pen, trajne šminke kao i laserskog uklanjnanja tetovaže.

Microneedling galeriju slika MOA akademije možete pogledati ovde